Cupluri Videochat

Alegeti acum o cariera in videochat.

Fie ca sunteti un cuplu straight, gay, lesbi, trio sau alta formula tot ce va trebuie pentru a face parte din echipa noastra este: varsta implinita de 18 ani, cunostinte de limba engleza si dorinta de a castiga bani zambind. Cu perseverenta voastra si ajutorul nostru totul este posibil, contactati-ne acum !


Nimic nu se compara cu activitatea de videochat desfasurata in 2 sau mai multi parteneri. Aceasta este sectiunea la care site-urile de profil au cele mai putine modele inregistrate, prin urmare este si sectiunea in care aveti cele mai mari sanse sa petreceti majoritatea timpului in privat, castigand peste 4000$ lunar.


Alaturi de noi veti avea parte de cele mai bune conditii de munca, veti lucra pe cea mai puternica platforma de videochat cupluri din Romania si veti beneficia de un training profesional. Ne dorim in primul rand sa va simtiti bine alaturi de noi de aceea va invitam la un interviu pentru a va crea singuri o perspectiva asupra unui studio videochat in care managerii si administratorii vor deveni intai de toate prietenii vostri.


Asiguram suport tehnic 24/7 pe toata perioada colaborarii, atat din studio cat si de la domiciliu. Am abordat de curand un program unic de management astfel incat orice problema semnalata prin intermediul platformei noastre va fi rezolvata in cel mai scurt timp posibil. Echipa noastra tehnica este calificata in domeniu si a fost aleasa de-a lungul timpului prin masuri severe de recrutare, astfel incat detinem experti pe orice ramura a activitatii.

videochat cupluri

De ce Videochat ?

Pentru ca in primul rand veti lucra impreuna, lucru pe care orice cuplu si-l doreste, castigurile voastre vor fi cu mult mai mari decat media economiei din Romania iar daca cunoasteti bine limba engleza activitatea va deveni foarte interactiva si amuzanta, veti castiga bani in timp ce va veti distra. Un alt aspect foarte important este ca veti cunoaste oameni din clase sociale foarte inalte, dar pe langa toate acestea cel mai important lucru este ca veti socializa, veti cunoaste foarte multe lucruri noi si daca nu stiti limba engleza la perfectie o veti invata foarte rapid.

Videochat