Cupluri Videochat


Locul unde se pot face bani zambind, de la premiza asta trebuie sa inceapa totul, castigurile evoluand o data cu experienta, chiar si asa un cuplu incepator cunoscator de limba engleza, cu un aspect fizic placut poate ajunge lejer la peste 1500$ din prima luna; pe langa aceasta suma se aloca si bonusuri substantiale. Atitudinea din fata camerei conteaza foarte mult, este important sa intrati online bine dispusi, zambind si glumind. Castigurile din activitatea de videochat pot fi nelimitate, totul depinde de voi.


Metode de plata

Plata se efectueaza la zi sau la perioada, pe datile de 10 si 25. Cuplurile din studio sunt libere sa isi aleaga metoda de plata, cuplurile de la domiciliu in prima luna pot opta doar pentru plata bilunara urmand ca din a doua luna, in functie de seriozitatea de care dau dovada, sa discutam o posibila plata la zi. Banutii ii puteti primi cash daca sunteti din Bucuresti sau prin virament bancar (pe card) daca sunteti din alt oras.

metode de plata

Comisioane Din Studio

Comisioanele din studio se ofera la zi, saptamanal sau bilunar. 50% este comisionul de baza pe care il primiti sub care nu se scade, acesta poate fi marit cu 5% sau 10% in functie de incasarile voastre.

comisioane studio


Comisioane de la domiciliu

Plata cuplurilor angajate de la domiciliu se ofera bilunari pe datile de 10 respectiv 25. Banutii ii puteti primi cash de la studio sau prin transfer bancar intr-un cont in lei. Oferim comision standard de 75% din incasari, daca depasiti anumite castiguri primiti 80%. Cuplurile care dovedesc ca sunt serioase pot primi bani la zi chiar daca lucreaza de la domiciliu.

comision domiciliu

Castiguri Videochat