Cupluri Videochat


Locul unde se pot face bani zambind, de la premiza asta trebuie sa inceapa totul, castigurile evoluand o data cu experienta, chiar si asa un cuplu incepator cunoscator de limba engleza, cu un aspect fizic placut poate ajunge lejer la peste 1500$ din prima luna; pe langa aceasta suma se aloca si bonusuri substantiale. Atitudinea din fata camerei conteaza foarte mult, este important sa intrati online bine dispusi, zambind si glumind. Castigurile din activitatea de videochat pot fi nelimitate, totul depinde de voi.


Metode de plata

Plata se efectueaza la zi sau la perioada, pe datile de 10 si 25. Cuplurile din studio sunt libere sa isi aleaga metoda de plata, cuplurile de la domiciliu in prima luna pot opta doar pentru plata bilunara urmand ca din a doua luna, in functie de seriozitatea de care dau dovada, sa discutam o posibila plata la zi. Banutii ii puteti primi cash daca sunteti din Bucuresti sau prin virament bancar (pe card) daca sunteti din alt oras.

metode de plata

Comisioane Din Studio

Comisioanele din studio se impart in 2 categorii: plata la zi si plata la perioada. Oferim comision de 50% la plata zilnica cu posibilitatea de a primi 60% in weekend daca de luni pana vineri aveti 4 zile muncite, pe langa acest comision veti primi si bonusuri substantiale daca depasiti 100$ zi.
Plata la perioada se efectueaza pe 10 si 25 la cursul bnr aferent, iar comisionul este direct proportional cu banii acumulati pe site-uri, acesta fiind impartit astfel: daca suma incasata este mai mica de 500$ la perioada veti primiti 50%, daca suma se incadreaza intre 500 - 1000$ primiti 60% iar daca depasiti 1000$ primiti 70%. Bonusurile se discuta la interviu si reprezinta atingerea anumitor target-uri.

comisioane studio


Comisioane de la domiciliu

Plata cuplurilor angajate de la domiciliu se ofera bilunari pe datile de 10 respectiv 25. Banutii ii puteti primi cash de la studio sau prin transfer bancar intr-un cont in lei. Oferim comision unic de 80% indiferent de castiguri. Cuplurile care dovedesc ca sunt seriosi pot primi bani si la zi chiar daca lucreaza de la domiciliu, dupa o perioada de proba.

comision domiciliu

Castiguri Videochat