Pentru a va angaja ca si cuplu in activitatea de videochat trebuie sa aveti varsta implinita de 18 ani, sa cunoasteti limba engleza la nivel comunicativ sa fiti deschisi si interactivi. Speram ca oferta noastra sa va acopere toate asteparile, cuprinzand: Angajare rapida, plata la zi saptamnala sau bilunar, training profesional, echipamente de ultima generatie, garantia unui studio longeviv.

Angajari Cupluri Videochat din Studio


Inceperea activitatii de videochat din studio se va face prin prezentarea la interviu cu actul de indentitate, acesta se poate programa online pe site, telefonic sau trimitand un mail la modele.videochat@yahoo.com, datele de contact le puteti vedea in josul paginii.
Interviul se va tine la sediul central, in zona Gari de Nord. Detinem studio-uri in cele mai importante zone ale Bucurestiului, veti fi repartizati acolo unde va este lejer, in cazul in care sunt locuri libere pe tura dorita.
Puteti alege sa lucrati dimineata, dupa masa sau de noapte, orarul acestora fiind:
Dimineata (7:00 - 14:30); Dupa masa (15:00 - 22:30); De noapte (23:00 - 6:30), acestea se pot modifica in functie de timpul vostru alocat activitatii, pauze la discretie.
Studio-urile noastre sunt modern decorate si amenajate cu echipamente profesionale de ultima generatie. Detinem camere full hd, lumini speciale si decoruri care vor oferi membrilor o priveliste de vis.

Angajari Cupluri Videochat La Domiciliu


Pentru a putea lucra in domeniu videochat de la domiciliu aveti nevoie de un calculator cu minim 4gb ram si procesor i3, o camera web logitech c920 si internet de mare viteza.
Daca alegeti sa lucrati la domiciliu pentru angajare nu este obligatorie prezentarea la interviu, va puteti angaja online. Pentru asta aveti nevoie de urmatoarele: buletinul scanat color, 15 poze sexy, o poza tip buletin si o poza in care sa tineti in mana buletinul in dreptul capului, datele din aceasta trebuie sa se vada clar si sa nu fie acoperite cu degetele.
De asemenea procedura de dupa trimiterea pozelor nu va dura mai mult de 24 de ore, si va puteti apuca de munca. Chiar daca sunteti angajati la domiciliu, un trainer se va ocupa de instalarea software-urilor si de a va explica detaliat fiecare site in parte.

Decizia care va poate schimba viata la un click distanta

Povesti de succes

Angajati-va si veti face parte dintre zecile de cupluri fericite.

Andreea & Mihai

O frumoasa transformare!


"Inainte sa ne apucam de acest job, aveam fiecare un job separat, timpul era scurt ne vedeam rar, nu era ce cautam, pana cand ne-am luat inima in dinti si am venit la studio Cupluri-Videochat.com, de atunci totul s-a schimbat in bine."

Cristina & Alex

Suntem pur si simplu impliniti!


"Nu ne putem dori nimic mai mult decat sa petrecem timp impreuna, voi exact asta ne oferiti: timp, in care glumim si zambim intr-un mediu placut, nicaieri nu avem atat de multi prieteni ca aici, ne simtim ca acasa."

Loredana & Cristi

Videochat, alegerea tinerilor isteti!


"Alaturi de voi am ajuns unde ne-am dorit, ne-am indeplinit o mare parte din visuri si mai avem si altele, e pacat ca o fata, un baiat, sau un cuplu sa iroseasca in perioada tineretii un astfel de job, ganditi-va de 2 ori, este viitorul vostru in joc."

Angajati-Va In 2 Pasi Simpli